sábado, 23 de febrero de 2013

Continuem collint calçots

Continua la temporada de calçots. De fet ens trobem al bell mig.

Per ser el segon any que plantem i collim calçots, no ens podem queixar. Estant sortint macos i bons, i així ho manifesten els compradors.

Hem explicat en articles anteriors, que podem fer un bons calçots al forn. I que no cal que sigui cap de setmana, ans al contrari els podem fer un dia de cada dia, ja sigui per dinar o per sopar.

El consum de calçots a més a més es econòmic. Aproximadament, i en funció del moment de la temporada, el preu d'un calçot oscil·la al voltant de 10 cèntims per calçot, de manera que un plat de 10 calçots ens costa només 1€. És realment un plat a l'abast de qualsevol butxaca i extremadament saludable.

Com que aquest any tenim més calçots que altres anys també n'hem menjat més i com efecte colateral podem dir que no hem agafat cap refredat. Aquesta és una de les conseqüències positives de la ceba.


No hay comentarios:

Publicar un comentario